KYCOS Account Registratie
Bedrijfsnaam: *
Adres:
Postcode:
Stad:
Land:
Telefoonnummer: *
KvK-nummer: *
BTW-nummer:
Gegevens contactpersoon:
Voornaam: *
Achternaam: *
E-mailadres: *
Gebruikersnaam: *
* deze velden zijn verplicht
Bij het verstrekken van uw e-mailadres en telefoonnummer erkent u de privacy statement gelezen te hebben en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de Privacy Statement. Mocht u op bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier van https://www.kycos.nl .
Privacy Statement

Wie zijn we

Dit Privacybeleid informeert u over de verwerking van de persoonsgegevens via https://www.kycos-live.nl (de ‘Website’) en het gebruik hiervan door de beheerder. Wij, Twools Holding B.V., als beheerder respecteren de privacy van de bezoekers en gebruikers van deze Website. De persoonsgegevens worden alleen vastgelegd indien deze nodig zijn om aan uw verzoeken te voldoen. Deze Website bevat de mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze webapplicatie KYCOS. We leggen de contactgegevens vast die u ons stuurt via de registratieformulier om aan uw verzoek te kunnen voldoen. Het vastleggen en verwerken van persoonsgegevens via deze Website geschiedt in overeenstemming met de AVG (De Algemene Verordening Gegevensbescherming). De AVG vervangt de Wbp per 25 mei 2018 (handhaving start vanaf deze datum). Wij verzamelen de persoonsgegevens direct, via een verzoek om gegevens aan u. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit Privacybeleid omschreven doeleinden en alles in het werk stellen om de verzamelde persoonsgegevens te beschermen. Dit Privacybeleid beschrijft:

  • de doeleinden van de gegevensverwerking door ons met betrekking tot deze Website;
  • de wijze waarop u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Doeleinden van gegevensverwerking – welke persoonlijke data we verzamelen

Wij leggen alleen persoonsgegevens vast via deze Website indien u een verzoek doet om een KYCOS account te registreren via ons registratieformulier. In deze gevallen legt Twools Holding B.V. de volgende gegevens vast: uw naam, uw e-mailadres, uw telefoonnummer, de naam en het adres van uw organisatie of bedrijf, het BTW-nummer en het KvK-nummer van uw bedrijf. Wij verzamelen en verwerken gegevens over klanten en bezoekers van deze Website:

  • om de door u gebruikte producten en diensten te kunnen optimaliseren;
  • om te factureren;
  • om webstatistieken te ontwikkelen.

Persoonsgegevens die wij vastleggen nadat u deze via deze Website hebt verstrekt, worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor u deze aan ons heeft verstrekt. Als u gebruik maakt van ons registratieformulier, gebruiken we de gegevens om voor u een KYCOS account te registreren. We gebruiken uw ingezonden informatie niet voor marketing doeleinden.

Worden uw gegevens aan derden versterkt

Wij verkopen noch verstreken uw persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens aan derde partijen, tenzij wij daartoe gedwongen worden door een wettelijk voorschrift, bijvoorbeeld op basis van een legitiem verzoek van een opsporingsautoriteit.

Bewaartermijn van uw gegevens

Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang als dit nodig is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verstrekt. Het is altijd mogelijk om aan te geven dat u de Website niet meer wil gebruiken. Daarna worden uw gegevens verwijderd uit onze systeem. Uw gegevens worden na het gebruik van het registratieformulier 6 maanden lang bewaard alleen voor analysedoeleinden.

Veiligheid van uw gegevens

We hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Wij hebben daarom organisatorische en beveiligingsmaatregelen genomen om te voorkomen dat we uw gegevens kwijtraken door diefstal of verlies of door een andere gebeurtenis die niet overeenkomt met de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verstrekt. We werken met beveiligde netwerken en met encryptie.

Welke rechten u hebt over uw data – Een verzoek indienen om uw gegevens te wijzigen en/of te verwijderen

Als u uw gegevens wilt wijzigen of verwijderen, dan kunt u een verzoek indienen via e-mail aan info@kycos.nl. Om zeker te weten dat u degene bent voor wie u zich uitgeeft, vragen we u bij uw verzoek de naam van uw bedrijf en het KvK-nummer mee te sturen. Uw verzoek tot wijziging of verwijdering van uw gegevens vragen is het mogelijk indien:

  • De bedrijfsgegevens onjuist zijn;
  • De bedrijfsgegevens onvolledig zijn, of niet relevant voor het doel waarvoor ze waren verstrekt;
  • De bedrijfsgegevens worden gebruikt op een wijze die in strijd met de wet is.

Wij beantwoorden uw verzoek binnen een week.

Internetsites van derden

Dit Privacybeleid is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Uitoefening van rechten/contact opnemen met Twools Holding B.V.

Indien u de KYCOS account wilt stoppen of als u vragen hebt over dit Privacybeleid, onze activiteiten op het gebied van gegevensverwerking of uw omgang met deze Webiste, kunt u dat kenbaar maken per e-mail aan info@kycos.nl.

Wijzigingen

Wij behouden zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacybeleid. Raadpleeg daarom geregeld dit Privacybeleid om van de wijzigingen op de hoogte te blijven.